Counseling


Loop je elke keer weer tegen dezelfde dingen op?
Voel je je niet gelukkig, ondanks het feit dat je alles hebt?
Durf je geen ‘nee’ te zeggen?
Kan je het verleden niet laten rusten?
Vind je het werk niet meer leuk?
Ben je moe van tegenstrijdige gevoelens en gedachten?
Doet afscheid nemen pijn?

Deze en andere gevoelens komen op allerlei momenten boven: bij  veranderingen in de verschillende levensfasen, gedurende persoonlijke groei,  bij loopbaanvraagstukken, op school, in relaties, met kinderen, tijdens stress  en overbelasting, na verlies van dierbaren door scheiding of overlijden,  enzovoort. Gevoelens en gedachten wegstoppen geeft geen oplossing. Het  gaat niet vanzelf weer weg.  Sterker nog, het komt sterker terug!

Er ontstaan situaties, waardoor je de behoefte hebt om met een ander je  gevoelens en gedachten te delen. Een buitenstaander die je gedachten en  gevoelens begrijpt, die onpartijdig is, met je mee wilt denken en je wilt helpen  en begeleiden om je gevoelens en gedachten te ordenen. Carla is die  betrokken buitenstaander die jou goed kan helpen; specialisaties zijn  rouwverwerking en grenzen stellen.

Het doel is dat je leert luisteren naar signalen van binnenuit. Dat je leert wat  energie geeft en wat energie kost. Dat je leert om je grenzen aan te geven.  Dat je leert om je gevoelens te herkennen en te verwoorden. Dat je  probleemsituaties gaat doorzien en kunt aanpakken.  Kortom: dat je weer plezier in je leven krijgt !

Je kunt Carla bellen of e-mailenvoor meer informatie of een  kennismakingsgesprek.  Het gesprek is bedoeld om elkaar te ontmoeten, een eerste indruk te krijgen  en de hulpvraag te verkennen. Na dit gesprek beslis je of je wel of niet verder  wilt gaan.

072 5814 249

Carla Folge

Master Coach, Master Counselor,
Gecertificeerd Vertrouwenspersoon,
Mediator en allround Trainer.

Gewichtsconsulent en voedingsdeskundige.

Gevestigd in Bergen (NH); landelijk inzetbaar

Copyright © 2012-2016 - Coaching Ontboeseming - All rights reserved. | Powered by Xenodesign