Gecertificeerd Vertrouwenspersoon


Waarvoor kun je bij een vertrouwenspersoon terecht?

Adviseren bij en ter voorkoming van arbeidsgerelateerde conflicten, integriteitskwesties en/of ongewenste omgangsvormen.  De vertrouwenspersoon treedt op als adviseur voor alle individuele medewerkers. In sommige gevallen is een eenmalig advies voldoende om de betreffende persoon of instantie op het juiste spoor te zetten. In andere gevallen is een meer intensief traject vereist.

Bemiddeling/mediation
Soms zijn conflicten van dien aard dat de twee partijen niet zonder bemiddeling tot een oplossing kunnen komen.  Door een onafhankelijke positie kan Carla, als vertrouwenspersoon, optreden als bemiddelaar. In deze rol zal zij proberen om tot een wederzijds acceptabele oplossing te komen.

Toehoren
Soms is het al voldoende als je je verhaal kwijt kunt. Denk aan pesten op het werk of bij seksuele intimidatie. Je wilt niet direct actie, maar wel een luisterend oor en een bevestiging of je het ‘goed’ doet.

Sparren
Ook kan het al voldoende zijn als Carla bij een gesprek aanschuift om te kunnen fungeren als toehoorder of als sparringpartner. Door haar aanwezigheid als neutraal persoon wordt een evenwichtige situatie gecreëerd en wordt het gesprek op een ‘nette’ manier gevoerd.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je bellen of   e-mailen.

072 5814 249

Carla Folge

Master Coach, Master Counselor,
Gecertificeerd Vertrouwenspersoon,
Mediator en allround Trainer.

Gewichtsconsulent en voedingsdeskundige.

Gevestigd in Bergen (NH); landelijk inzetbaar

Copyright © 2012-2016 - Coaching Ontboeseming - All rights reserved. | Powered by Xenodesign